Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Ramon Xandri assumeix temporalment les regidories d’Urbanisme, Obres i Serveis de l’Ajuntament de Solsona

Ramon Xandri assumeix temporalment les regidories d’Urbanisme, Obres i Serveis de l’Ajuntament de Solsona

Els barris que Rosó Barrera té assignats es reparteixen entre altres membres del govern municipal
(AUTOR: Marc Ramonet) Xandri ocuparà les regidories de Rosó Barrera durant la baixa i el permís de maternitat d’aquesta

(AUTOR: Marc Ramonet) Xandri ocuparà les regidories de Rosó Barrera durant la baixa i el permís de maternitat d’aquesta

El regidor de l’Ajuntament de Solsona Ramon Xandri assumeix des d’ara les àrees d’Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals. Ho farà durant la baixa i el permís de maternitat de la regidora Rosó Barrera, tal com estableix el Decret de l’Alcaldia signat aquest dijous. Aquestes delegacions se sumen a les que Xandri té des de l’inici del mandat, corresponents a les de les regidories d’Hisenda i Administració, Serveis Funeraris, Nucli Antic i Habitatge.

Com a portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, d’altra banda, es nomenarà temporalment Ramon Montaner, regidor de Medi Ambient, Parcs i Jardins i Desenvolupament Local. Finalment, els sectors de la ciutat que Rosó Barrera té assignats com a regidora de barri es reparteixen entre altres companys del govern municipal: el del Camp (que inclou el passeig del Pare Claret i el carrer de Sant Agustí) tindrà Judit Gisbert com a interlocutora; el del Mirasol, Ramon Montaner; Cal Llarg, Ramon Xandri, i el Tossal i Serrat d’en Mingo, Joan Parcerisa. A les juntes de compensació, en el darrer Ple es va aprovar el nomenament de l’alcalde, David Rodríguez, com a representant municipal.

arxivat sota: , ,

Banners