Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Renoven la vorera de la plaça de l’edifici Tauro de Solsona

Renoven la vorera de la plaça de l’edifici Tauro de Solsona

Per seguretat es tancarà el parc infantil almenys durant dues setmanes

La setmana vinent l’Ajuntament de Solsona començarà les obres de renovació del paviment de la vorera de la plaça de l’edifici Tauro, a l’avinguda del Pont. El formigó actual, que està molt deteriorat, serà substituït per les mateixes rajoles amb què es va urbanitzar la plaça l’estiu del 2014 a fi de fer la vorera més accessible i unificar-ne l’estètica amb l’entorn.   

L’àmbit d’actuació és d’uns 125 metres quadrats, aproximadament. Aquests treballs, adjudicats a Construccions Clotet per un import d’11.500 euros, és previst que s’executin en un termini d’entre dues i tres setmanes com a màxim –fins a principi de desembre a tot estirar. Durant aquest temps, per seguretat, es tancarà l’accés al parc infantil d’aquest indret. Paral·lelament, és prevista la reparació del terra de cautxú malmès del parc infantil aprofitant que romandrà tancat al públic.

Quant a afectacions per a la mobilitat, els veïns i usuaris dels establiments de l’edifici Tauro tindran habilitat un carril de pas. D’altra banda, la parada de bus d’aquest punt es desplaçarà uns quants metres cap al carrer de la Verge de Fàtima fins que finalitzin les obres.

arxivat sota:

Banners