Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Repten els infants dels Solsonès a convertir-se en periodistes i explicar el seu confinament amb un vídeo

Repten els infants dels Solsonès a convertir-se en periodistes i explicar el seu confinament amb un vídeo

Hi ha tres premis per als millors 'telenotícies', que han de tenir una durada màxima de dos minuts

Oferir un al·licient més per a la població infantil en temps de confinament i, alhora, conèixer com les famílies viuen aquest episodi excepcional són els objectius del primer Concurs de notícies infantils del Solsonès Trapelles TV. És  una iniciativa del Servei d’Intervenció Socioeducativa El 6 i els Serveis Socials Bàsics, a través de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal. S’adreça als nens i nenes de fins a 13 anys de la comarca.

Els trapelles han d’explicar en format de telenotícies informacions d’actualitat que els interessin o com viuen personalment el confinament. Ho han de fer amb un vídeo d’una durada màxima de dos minuts gravat en horitzontal. El jurat, format per representants de l’Ajuntament, el Consell Comarcal i l’Associació de Festes del Carnaval, valorarà la creativitat de les notícies, el vestuari, l’expressió oral dels periodistes i l’edició de les peces.

Es repartiran tres premis entre les millors propostes: el primer consistirà en una tauleta digital, el segon, en entrades familiars per visitar el Zoo del Pirineu i el tercer, en un lot d’articles del Carnaval de Solsona. Hi ha temps per enviar propostes fins al dia 24 d’aquest mes al correu electrònic elsis@elsolsones.cat. Els vídeos participants es publicaran a les xarxes socials tant del Consell Comarcal com de l’Ajuntament de Solsona.

Les bases d’aquest concurs es poden descarregar íntegrament del web de l’Ajuntament de Solsona, aquí. També se n’explica la mecànica en un vídeo publicat als comptes d’Instagram @el6_solsones, @consell_comarcal_del_solsones i @ajsolsona i al canal oficial del consistori a Youtube

    

arxivat sota: , ,

Banners