Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’actualitza la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’, que el 2021 serà només en format digital

S’actualitza la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’, que el 2021 serà només en format digital

Crida dels editors a qui vulgui modificar-ne el contingut abans del 4 de desembre

Amb motiu de situació econòmica derivada de la COVID-19, el 2021 la Guia de serveis de Solsona i comarca no s’editarà en format paper, sinó que es podrà consultar exclusivament a través de l’aplicació mòbil (solsones.moneder.cat). Amb tot, els editors fa una crida, com cada any, per actualitzar la informació que conté. Els negocis nous que vulguin aparèixer-hi o els que ja hi són que vulguin modificar-ne el contingut, de forma gratuïta, poden comunicar-ho al Consell Comarcal abans del 4 de desembre.

La Guia de serveis de Solsona i comarca, editada conjuntament pel Consell, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval, recull les dades de contacte de més de 400 establiments, professionals, empreses i entitats col·laboradores, fet que la converteix en una eina útil de consulta per a la ciutadania. Tothom pot descarregar-se l’app gratuïtament tant per a iOS com per a Android i buscar informació de totes les activitats, classificades per sectors i ubicades en el mapa.

Per comunicar canvis en el contingut, es pot contactar amb l’organització per correu electrònic a coordinacio@firadesolsona.com, o bé per telèfon, al 973482003 (ext. 156).

arxivat sota:

Banners