Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’amplia el termini de lliurament d’originals per escollir disseny del programa de la Festa Major de Solsona

S’amplia el termini de lliurament d’originals per escollir disseny del programa de la Festa Major de Solsona

Qui vulgui participar-hi té temps fins a final de maig

Amb motiu de la vigència de l’estat d’alarma, la regidoria de Cultura de Solsona amplia el termini de lliurament d’originals al Concurs per al disseny de la portada del programa i el cartell de la Festa Major d’enguany, que se celebra del 7 al 10 de setembre. Qui vulgui participar-hi té temps fins al divendres 29 de maig. A banda d’aquest ajornament, les bases es mantenen iguals que en les darreres edicions.

És un concurs obert a tothom. Es pot utilitzar qualsevol tècnica (dibuix, pintura, fotografia, disseny assistit per ordinador, entre d’altres) i el format vertical o apaïsat amb unes dimensions que han d’oscil·lar entre els 22 i els 30 centímetres. Només cal que hi figurin la inscripció “Festa Major Solsona 2020” i els logotips de l’Ajuntament, el Departament de Cultura de la Generalitat i el de Festa patrimonial d’interès nacional. 

L’obra seleccionada, que inclou també la configuració i maquetació de l’interior del programa de la Festa Major, serà premiada amb 500 euros. Com sempre, el jurat valorarà l’originalitat i creativitat del disseny, la inclusió d’algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació. L’any passat, la jove solsonina Júlia Xandri va ser l’autora de la imatge gràfica de la 366a Festa Major de Solsona. Les bases del concurs es poden descarregar en línia des d'aquí.

arxivat sota: ,

Banners