Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’obre el termini de reserva d’espai als ballets del Corpus per a persones amb mobilitat reduïda

S’obre el termini de reserva d’espai als ballets del Corpus per a persones amb mobilitat reduïda

Igual que els darrers anys, s’ofereixen vuit llocs i, en cas que sigui necessari, es prioritzaran els infants

El diumenge de Corpus, el 3 de juny, l’Ajuntament de Solsona reserva un entarimat a la plaça Major per facilitar l’assistència als ballets tradicionals a les persones amb mobilitat reduïda. Les limitacions d’espai obliguen a regular aquesta reserva mitjançant la inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori. El termini s’obre avui i es tancarà el dimecres 30 de maig a la una del migdia.

Igual que ens els darrers anys, l’Ajuntament ofereix vuit places en aquesta tarima, motiu pel qual les persones que hi estiguin interessades s’han d’inscriure amb antelació. En cas que la demanda sigui superior, es prioritzarà l’assignació de lloc als infants. Amb tot, aquesta és una circumstància que no s’ha produït mai des que va començar a habilitar-se un espai per a aquests col·lectiu.

Aquesta iniciativa es duu a terme des del 2014 per Corpus i Festa Major amb la col·laboració de Creu Roja del Solsonès, que hi aporta voluntaris per assistir el públic amb cadires de rodes.

arxivat sota: ,

Banners