Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’obre la convocatòria anual d’ajuts de la regidoria de Cultura de Solsona

S’obre la convocatòria anual d’ajuts de la regidoria de Cultura de Solsona

Entitats i particulars tenen temps fins al 30 de maig per presentar les sol·licituds
(AUTORIA: Pep Boix) L’any passat van rebre ajut els particulars que van renovar l’estructura de l’ou com balla a la plaça de Sant Joan

(AUTORIA: Pep Boix) L’any passat van rebre ajut els particulars que van renovar l’estructura de l’ou com balla a la plaça de Sant Joan

A partir d’avui i fins al 30 de maig, associacions i col·lectius culturals i particulars de Solsona poden presentar-se a la convocatòria anual d’ajuts de la regidoria de Cultura. Tant les bases com la consignació pressupostària, de 7.000 euros, es mantenen sense canvis respecte de l’any passat.

Les aportacions de Cultura recollides en les bases d’aquesta convocatòria poden ser de quatre tipus. D’una banda, hi ha les subvencions per a particulars per crear i desenvolupar projectes culturals d’autoria local i que es duguin a terme a Solsona. De l’altra, se subvencionen iniciatives culturals de periodicitat anual d’entitats, associacions o col·lectius. També es concedeixen ajuts extraordinaris a entitats o col·lectius per a activitats puntuals no previsibles en la programació ordinària. Finalment, s’hi poden acollir les festes de barri.

Criteris de valoració

Entre els criteris de valoració de les sol·licituds, es té en compte l’interès general del projecte, el seu caire innovador o singular, la recuperació d’aspectes vinculats a la cultura popular i tradicional, la contribució a la difusió i el coneixement del patrimoni cultural local, el foment de la integració, l’atenció a la diversitat, la igualtat d’oportunitats, les relacions intergeneracionals i el respecte al medi, o que afavoreixin la col·laboració entre associacions.

Les bases completes, que inclouen la documentació necessària que cal presentar per tramitar els ajuts, es poden descarregar al subapartat de Cultura del web municipal. Hi ha temps per cursar les sol·licituds fins al 30 de maig. El termini per justificar l’aportació serà el 15 de desembre d’enguany.

L’any passat els ajuts de Cultura van beneficiar quatre entitats culturals, una companyia de teatre, tres festes de barri, un particular per renovar l’estructura de l’ou com balla a la plaça de Sant Joan, dos escriptors, dos artistes i un particular per la creació d’un podcast.

Contingut relacionat
2023
arxivat sota:

Banners