Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’obre la primera convocatòria d’ajuts de l’any per a l’activitat empresarial de Solsona

S’obre la primera convocatòria d’ajuts de l’any per a l’activitat empresarial de Solsona

El proper termini es tanca el 31 d’aquest mes i el segon, el 31 d’octubre
Establiment beneficiari dels ajuts en l'edició passada

Establiment beneficiari dels ajuts en l'edició passada

  • Com a novetat, se subvenciona tota inversió vinculada a la creació d’un nou producte o servei per part d’empreses existents
  • S’incrementa la subvenció per a als autònoms, amb un 100 per cent de la quota dels primers 12 mesos

La regidoria de Promoció Econòmica de Solsona obre la primera convocatòria d’ajuts per a l’activitat empresarial d’enguany, amb unes bases que presenten diverses novetats. L’assignació pressupostària es mantindrà amb un import màxim de 40.000 euros, que es repartirà, per primera vegada, en dues convocatòries, la primera de les quals es tanca el proper dia 31, i la segona, el 31 d’octubre.

Entre altres canvis a les bases proposats pel comitè executiu de Solsona Co i aprovats per la Junta de Govern Local, hi ha l’increment de la despesa mínima de 4.000 euros; la subvenció de la inversió vinculada a la creació d’un nou producte o servei o bé unes despeses elegibles concretes, per incentivar la modernització dels establiments comercials i fer que siguin més competitius; l’increment del percentatge de subvenció a rebre per cada lloc fix de treball creat, així com l’augment de l’ajut per als autònoms, amb la totalitat de la quota durant els primers 12 mesos.  

Dels 40.000 euros que s’assignen a aquesta línia d’ajuts, 12.000 es destinaran a la creació de llocs de treball; 10.000 a inversió de noves activitats econòmiques; 8.000 a la modernització d’activitats existents i 10.000 a l’autoocupació.

Les bases i la documentació necessària per presentar la sol·licitud de subvenció es poden descarregar dins la pestanya “Àrees” d'aquest web, al subapartat de “Promoció Econòmica” (enllaç directe a la part inferior d'aquesta pàgina). L’any passat els negocis beneficiaris dels ajuts per a la promoció de l’ocupació i l’activitat empresarial de Solsona van augmentar fins a la trentena, deu més respecte de l’any anterior, amb un import total concedit de 40.868 euros.

Banners