Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’obren les inscripcions al Concurs de flors als balcons de Solsona

S’obren les inscripcions al Concurs de flors als balcons de Solsona

L’Ajuntament repartirà prop de 1.000 euros entre catorze premis

Avui, dia 7, l’Ajuntament de Solsona obre les inscripcions per participar al Concurs de flors als balcons, que enguany assoleix la trenta-tresena edició. Igual que els darrers anys, es repartiran 990 euros entre catorze premis: la millor façana en rebrà 180, el primer dels balcons serà guardonat amb 90 euros i dotze domicilis més  amb  60 euros cadascun.  

Les bases del concurs es mantenen iguals que en les edicions anteriors. Es valoraran balcons, finestres i el conjunt de la façana. Les jardineres i els testos, tal com estableix l’Ordenança municipal de convivència ciutadana, han d’estar col·locats a la part interior dels balcons.

Les inscripcions es tancaran el dia 17 de juny i el jurat passarà a fer les valoracions in situ entre els dies 21 i 30. Es poden fer presencialment a l’OAC municipal, al telèfon 973480050, o bé per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat especificant el nom, l’adreça i el telèfon de contacte. L’any passat hi van prendre part 26 habitatges. El lliurament de premis es durà a terme al setembre.  

El Concurs de flors als balcons és una iniciativa de les regidories de Cultura i de Parcs i Jardins per fomentar la participació dels veïns en l’ornamentació floral i vegetal de la ciutat, ja que es considera beneficiosa tant per a la imatge del municipi com per a la qualitat de vida de la població. És una de les accions per les quals Solsona forma part del moviment Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. 

Banners