Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Sara Alarcón inicia la ronda de trobades ciutadanes ‘Un cafè de regidoria’

Sara Alarcón inicia la ronda de trobades ciutadanes ‘Un cafè de regidoria’

Aquestes sessions complementen les visites als barris, que s’estan convocant aquests dies

 

La regidora de Cultura de Solsona, Sara Alarcón, enceta una nova via de participació ciutadana, les trobades “Un cafè de regidoria”, obertes a tota la població. Aquesta reunió ha de servir per tractar assumptes municipals de l’àmbit de la cultura i recollir possibles aportacions ciutadanes. La cita és aquest dissabte, dia 5, a les quatre de la tarda al Bar El Casal.

“Aprofitaré per explicar què s’ha fet els primers tres anys de mandat i les previsions, i escoltar demandes, suggeriments i millores que plantegin els solsonins”, afirma Sara Alarcón. Per atendre peticions molt específiques sobre la regidoria també hi assistirà la tècnica de Cultura, Míriam Montraveta.

“Un cafè de regidoria”, una acció de participació i govern obert prevista en el Pla de mandat, segueix el model d’“Un cafè amb l’alcalde”, una sèrie de trobades convocades periòdicament per tractar temes públics que afecten la ciutat d’una forma distesa en un local de la ciutat, sense els formalismes de l’Ajuntament. Cadascú que hi participa es paga la consumició. Aquestes convocatòries es duen a terme de forma paral·lela a les visites dels regidors als barris, que també s’estan programant aquests dies.

 

arxivat sota: ,

Banners