Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Servei d’acompanyament al col·legi electoral de Solsona per a persones amb dificultats per desplaçar-se

Servei d’acompanyament al col·legi electoral de Solsona per a persones amb dificultats per desplaçar-se

Creu Roja del Solsonès oferirà el servei gratuïtament a qui no tingui una altra manera de poder anar a votar

Aquest diumenge, 28 de maig, amb motiu de les eleccions municipals, Creu Roja del Solsonès posa a disposició un servei gratuït d’acompanyament a la sala polivalent per a l’electorat solsoní amb dificultats per desplaçar-se que no tingui cap altra manera d’arribar-hi per exercir el dret a vot.

Aquest servei, que és nou, funcionarà de deu a dotze i de quatre a sis de la tarda. Cal tenir en compte, però, que l’entitat no disposa de transport adaptat. Un voluntari recollirà les persones que ho necessitin al domicili, les acompanyarà fins a la porta del col·legi electoral, les esperarà i les retornarà a casa.

Es pot sol·licitar l’acompanyament trucant al telèfon 616415760, preferiblement abans d’aquest divendres a les vuit del vespre. Aquells que ho requereixin, podran fer ús, dins la sala polivalent, de dues cadires de rodes cedides també per Creu Roja. 

Banners