Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona acollirà al febrer la prova de nivell d’anglès prèvia dels exàmens de Cambridge

Solsona acollirà al febrer la prova de nivell d’anglès prèvia dels exàmens de Cambridge

El dilluns 19 es tanquen les inscripcions als 'mock exams', de caràcter gratuït i voluntari
L’any passat 85 persones van realitzar la prova de nivell prèvia

L’any passat 85 persones van realitzar la prova de nivell prèvia

L’anomenat mock exam o prova de nivell és una convocatòria prèvia als exàmens d’anglès de Cambridge que ajuda els examinands a orientar-se sobre l’examen que els correspon i preparar-se adequadament. A Solsona, es durà a terme el dissabte 24 de febrer al matí a les instal·lacions de l’escola Setelsis, i les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes fins al dia 19. 

El mock exam és un simulacre voluntari per avaluar les habilitats en lectura, escriptura, escolta i parla i la seva realització no condiciona els candidats a presentar-se a l’examen final de Cambridge. Amb tot, Maria Claret i Sara Malé, que formen l’equip de coordinació a Solsona d’aquestes proves oficials gestionades per la regidoria d’Educació, asseguren que “és molt aconsellable per a l’estudiant per tenir una orientació clara sobre el seu nivell i per familiaritzar-se amb el format de l’examen”. L’any passat van participar-hi 85 alumnes.

Es farà la prova per als nivells de Young learners, KET, PET, FCE i CAE. Per a inscriure-s’hi cal enviar les dades personals i la data de naixement de l’alumne, el centre educatiu, si és el cas, i el nivell al qual es presenta al correu electrònic cambridge@ajsolsona.cat. Durant la setmana següent a la prova s’enviaran els resultats a les persones presentades.

8 de juny, per als certificats oficials

El 8 de juny és la data dels exàmens oficials de Cambridge a Solsona i hi haurà temps per inscriure-s’hi fins al 22 d’abril. En aquesta convocatòria els certificats seran per als nivells KET (A2), PET (B1) i FCE (B2). La regidoria d’Educació aposta des del 2016 per aquesta iniciativa, de la qual es fa una valoració molt positiva. L’any passat van examinar-se 48 persones en algun dels tres nivells que es van oferir.

La regidora de l’àrea, Esther Espluga, subratlla “l’avantatge que representa per a la població local i rodalies de totes les edats de poder examinar-se a Solsona d’unes proves amb aquest reconeixement internacional tant en universitats com en organitzacions públiques i privades de tot el món”. Espluga també destaca que la continuïtat del certificat de l’Ajuntament com a centre examinador de Cambridge és possible gràcies a la tasca de Sara Malé i Maria Claret, l’assessorament de Susan Pexton, coordinadora i examinadora, i la col·laboració d’escoles i acadèmies de Solsona.      

arxivat sota:

Banners