Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona acull una jornada sobre com acompanyar la diversitat d’infants i joves

Solsona acull una jornada sobre com acompanyar la diversitat d’infants i joves

La convocatòria, presencial i telemàtica, serà el dissabte 12 i s’adreça a famílies i comunitat docent

“Quantes vegades has sentit... Tu no m’entens!”. Aquest és l’explícit títol de la jornada que les institucions locals organitzen a Solsona el dissabte 12 de deu del matí a una del migdia. S’hi donaran claus per entendre i acompanyar la diversitat dels infants i joves a casa i a l’escola. Per això s’adreça tant a les famílies com a la comunitat docent.

La diversitat pot donar-se en molts àmbits i manifestar-se en el gènere, l’orientació afectivosexual, la salut mental, l’origen, la ideologia o les aficions, entre d’altres. Amb la dinamització del psicopedagog Daniel Gabarró, s’intentarà reflexionar sobre les diferències que infants i joves posen damunt la taula en el dia a dia i que poden ser causa d’un allunyament que desemboca en el “Tu no m’entens!”.

Testimonis

Testimonis que han viscut la diversitat aportaran eines per viure-la d’una manera integradora, respectuosa i plaent. Alguns dels ponents seran Pepa Nolla, presidenta honorífica de l’Asociación de Familias contra la Intolerancia X Género i autora del llibre ¿Seguro que no pasa nada? Reflexiones de una madre activista pro LGTBI (Ed. Bellaterra, 2021), i el solsoní Joan Rafart, mestre de secundària.

La participació a aquesta jornada és gratuïta i tant pot ser presencial, al Teatre Comarcal, com virtual, a través del canal de l’Ajuntament de Solsona a Youtube. Per assistir-hi presencialment cal reservar la localitat a la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès, mentre que per seguir-la virtualment es demana el registre omplint aquest formulari.

Aquest acte és organitzat per les àrees d’Afers Socials, Igualtat i Joventut del Consell Comarcal i l’Ajuntament, a través del SAI del Solsonès, amb la col·laboració de les AMPA i AFA de la comarca i del Servei Educatiu del Solsonès.

Convocatòria: Jornada “Quantes vegades has sentit... Tu no m’entens!”
Dia: dissabte 12 de juny de 2021
Hora: de 10 a 13 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona / canal de l’Ajuntament de Solsona a Youtube
Preu: gratuït

Banners