Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona amplia el parc infantil del Casal Cívic amb una tirolina a petició del Consell d’Infants

Solsona amplia el parc infantil del Casal Cívic amb una tirolina a petició del Consell d’Infants

Aquest òrgan consultiu demanava ampliar els elements de joc per a la franja d’edat que representa
Els operaris han acabat d'ajustar l'element aquest matí

Els operaris han acabat d'ajustar l'element aquest matí

A partir d’aquesta tarda els infants de Solsona disposen d’un nou element de joc. Es tracta de la primera tirolina de la ciutat, instal·lada al parc infantil de davant del Casal Cívic Xavier Jounou. Tot i que es pot fer servir a partir dels 3 anys, està pensada especialment per a nens i nenes més grans. Aquesta era una de les propostes treballades durant aquest curs pel Consell d’Infants de Solsona, on hi ha representat l’alumnat de 3r a 6è de primària del municipi.

Es tracta d’una tirolina individual de 20 metres de llargada amb una estructura de fusta de pi que queda estèticament integrada en l’entorn. Les persones que en facin ús saltaran asseguts en una base des d’una altura de poc menys d’un metre i mig per lliscar mitjançant un cable. Creada i instal·lada per l’empresa Parcs i Jardins Catalunya, ha tingut un cost de 7.820 euros.

El Consell d’Infants durant aquest curs ha proposat ampliar els parcs infantils de Solsona amb elements de joc que també siguin aptes i atractius per a les franges d’edat que representa. Després d’estudiar diverses opcions conjuntament amb els serveis tècnics municipals i valorar-ne els pressupostos, es va optar per la tirolina. Aquest òrgan de participació ciutadana és integrat per una vintena de representants de 3r a 6è de primària de totes les escoles solsonines. Coordinat per les tècniques dels Serveis Socials, es reuneix a l’Ajuntament com a mínim quatre vegades al llarg del curs.

arxivat sota: ,

Banners