Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona celebra aquest divendres la primera sessió del Consell Municipal de Comunicació del mandat

Solsona celebra aquest divendres la primera sessió del Consell Municipal de Comunicació del mandat

Entre altres qüestions, s’hi parlarà del pressupost de Comunicació del 2020 i de la programació de Solsona FM

El pressupost municipal destinat a Comunicació el 2020 i la programació de la temporada a Solsona FM són dos dels punts de l’ordre del dia de la primera sessió del Consell Municipal de Comunicació (CMC) d’aquest mandat, que tindrà lloc aquest divendres a les sis de la tarda a la sala de plens. Tal com estableix el reglament, aquestes convocatòries són públiques i obertes a tothom.

El CMC és l’òrgan de participació ciutadana en què es debat sobre l’espai comunicatiu local i es garanteix la continuïtat, pluralitat i independència dels mitjans de comunicació municipals. Tot i que se n’han de convocar com a mínim dues sessions l’any, enguany no se n’ha celebrat cap arran de les eleccions municipals i la renovació dels seus membres.

L’ordre del dia inclou l’exposició del pressupost de Comunicació aprovat per al proper exercici, que es mantindrà en 24.000 euros, igual que en l’exercici en curs, tot i que també es destinaran 8.000 euros d’inversions en la millora de les instal·lacions de la ràdio. Així mateix, s’hi parlarà de la programació actual de Solsona FM i els espais especials del període nadalenc, es farà un seguiment dels webs de l’Ajuntament i l’emissora, i les xarxes socials.  

El Consell Municipal de Comunicació és presidit per l’alcalde, David Rodríguez, i té el regidor de Comunicació, Joan Parcerisa, de vicepresident. També hi són representats tots els grups municipals, entitats socioculturals amb presència als mitjans de comunicació locals, el Consell de la Gent Gran, la UBIC, el Consell Escolar Municipal, la directora de Solsona FM i la cap de Comunicació de l’Ajuntament.

En cas que hi hagi públic interessat a fer ús de la paraula, ho ha de sol·licitar per escrit dirigit a Secretaria de l’Ajuntament amb antelació al començament de la sessió. El CMC acordarà si la intervenció és procedent.

 

Ordre del dia del CMC del 13/12/2019:

  1. Pressupost de Comunicació per a l’exercici 2020
  2. Programació de Solsona FM, temporada 2019-2020
  3. Seguiment dels canals de missatgeria de l’Ajuntament
  4. Informes
  5. Precs i preguntes
arxivat sota: ,

Banners