Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona conserva les tres flors d’honor del moviment Viles Florides

Solsona conserva les tres flors d’honor del moviment Viles Florides

Ramon Montaner felicita el conjunt de la població i l’equip municipal de jardineria
Gisbert, acompanyada de Montaner i Domínguez, divendres a Tarragona

Gisbert, acompanyada de Montaner i Domínguez, divendres a Tarragona

Solsona ha revalidat enguany les tres flors d’honor del moviment Viles Florides en reconeixement a la seva tasca de millora de l’espai verd urbà. Divendres, l’alcaldessa, Judit Gisbert, va recollir el reconeixement en l'acte anual celebrat a Tarragona, acompanyada del regidor de Parcs i Jardins i Medi Ambient, Ramon Montaner, i la directora de l’Agència de Desenvolupament Local, Glòria Domínguez.

La ciutat es va integrar en la xarxa de municipis de Viles Florides el 2015 i des del 2017 conserva la distinció de les tres flors d'honor, que enguany comparteix amb 73 municipis més. Per a l'alcaldessa, és un reconeixement a la sensibilitat creixent de Solsona amb “un enjardinament que fa la ciutat més amable, estèticament atractiva i amb una major qualitat de vida per als seus habitants”. Alhora, Gisbert destaca que s’estén el verd urbà amb “consciència mediambiental, que es tradueix en una aposta per les plantes amb menors necessitats hídriques”.

Ramon Montaner felicita el conjunt de la població que també participa en l’ornamentació vegetal de la ciutat i, en especial, l'equip de jardineria de la brigada municipal, format per Àngels Massana, Àngels Simon, Carme Moraleda, Toni Vilaginés, Ramon Torra i Ramon Serra, per la seva dedicació.

Vegeu-ne imatges.

Banners