Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona convoca les famílies a una xerrada sobre l’impacte de les pantalles en adolescents i joves

Solsona convoca les famílies a una xerrada sobre l’impacte de les pantalles en adolescents i joves

El psicòleg i educador social Jordi Bernabeu impartirà la sessió el dimecres 5 al Teatre Comarcal

“I si es passen tot el dia connectats, què?”. Aquesta és una de les qüestions que més neguitegen les famílies amb fills menors d’edat i és el títol de la xerrada que les institucions locals de Solsona organitzen dimecres que ve, 5 de maig, a dos quarts de vuit del vespre al Teatre Comarcal, a través del Servei d’Intervenció Socioeducativa El 6 i l’Oficina Jove del Solsonès. També es podrà seguir en directe al canal de l’Ajuntament de Solsona a Youtube.

Impartirà la xerrada sobre l’impacte de l’entorn digital en adolescents i joves Jordi Bernabeu, psicòleg i educador social de la Fundació Althaia especialitzat en l’impacte de l’abús de les TIC en aquestes franges d’edat. Aquest és un assumpte que preocupa molt les famílies amb menors d’edat, i “afecta edats cada vegada més precoces”, tal com constata Ariadna Aubarell, educadora social d’El 6. El risc de la sobreexposició als aparells electrònics i les pantalles es produeix tant amb pandèmia com sense, si bé “el darrer any, amb el confinament, s’ha accentuat”.

Tot i que la xerrada és oberta a totes les famílies, s’adreça especialment a pares i mares d’adolescents i joves, en tant que són els que tenen més dificultats de comunicació amb els fills, “en l’etapa més complicada per posar límits”, explica Aubarell. Per això s’ha recorregut a un professional que ofereixi eines per pal·liar aquest impacte.

Aquesta activitat, d’entrada lliure, té la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les portes del Teatre Comarcal obriran trenta minuts abans de l’inici per al registre d’assistents. 

 

  • Acte: “I si es passen tot el dia connectats, què?”, xerrada a càrrec de Jordi Bernabeu
  • Dia: dimecres 5 de maig
  • Hora: de 19.30 a 21 h (obertura de portes a les 19 h)
  • Lloc: Teatre Comarcal de Solsona (Vall Fred, 20) / canal de l’Ajuntament de Solsona a Youtube: http://www.youtube.com/AjuntamentdeSolsona
arxivat sota: , ,

Banners