Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona estrena la itinerància a les comarques de Lleida de l’exposició “Aigua”

Solsona estrena la itinerància a les comarques de Lleida de l’exposició “Aigua”

La mostra, que proposa una selecció de156 llibres per a totes les edats, es pot visitar a la Biblioteca Carles Morató fins al 4 de març

L’aigua és un recurs que serveix per fer passar la set, refrescar-se, nedar, rentar, surar, jugar, viatjar, pintar, cuinar... Poques coses poden fer tant! Explorar aquest recurs des de diferents punts de vista i afavorir un apropament crític dels infants i joves a la nova cultura de l’aigua a partir d’una àmplia selecció de llibres per a totes les edats és l’objectiu de l’exposició “Aigua”, que avui arriba a Solsona. La Biblioteca Carles Morató estrena la itinerància a les comarques de Lleida d’aquesta mostra organitzada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i que la Central de Biblioteques de Lleida portarà als municipis de la demarcació.  

Ideada i dirigida per l’escriptor i bibliotecari Pep Molist, “Aigua” consta de nou banderoles i 156 llibres estructurats per temes i nivell dels lectors. S’hi parla de núvols, pluja i neu; dels rius i llacs; de la platja i les illes; dels mars i oceans; d’activitats i oficis; animals i plantes, camins i viatges, i vida, entre d’altres. L’exposició es podrà visitar fins al 4 de març en l’horari de la biblioteca, tot i que també s’han programat visites escolars de tots els centres de primària de la ciutat.

Activitat: Exposició “Aigua”, de ClijCAT
Dia: de l’11 de gener al 4 de març de 2022
Hora: dimarts, divendres i dissabte, de 10 a 13.30 h, i de dilluns a divendres, també de 16 a 20
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

Banners