Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona FM s’adhereix a la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar l’esport femení

Solsona FM s’adhereix a la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar l’esport femení

Donar més visibilitat a la presència de nenes i dones esportistes a la ràdio i trencar estereotips són alguns dels objectius de la iniciativa

Per tal d’avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips i consolidar referents femenins per a infants i joves és fonamental promoure una presència més gran de les nenes i dones esportistes als mitjans de comunicació, també en els locals com Solsona FM. Partint d’aquesta premissa, l’Ajuntament de Solsona, a través de l’emissora municipal de ràdio, s’adhereix a la campanya #ThoEstàsPerdent, impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle” és el lema de la campanya.

Amb aquesta adhesió, la ràdio solsonina es compromet a donar més visibilitat a l’esport femení, professional i amateur, per exemple dedicant més temps a presentar els resultats i les fites aconseguides per les nenes i dones en les diverses competicions; a reflectir una imatge de les esportistes que sigui diversa i no estereotipada; a centrar les informacions esportives en la pràctica de l’esport i no en aspectes anecdòtics o personals irrellevants, així com a cuidar el llenguatge per evitar biaixos sexistes.

D’altra banda, el consistori manté el compromís de formar les professionals de l’emissora i l’àrea de Comunicació municipal per incorporar la perspectiva de gènere a l’hora d’informar, una pràctica que ja es du a terme.    

Solsona FM emet des d’avui la falca de la campanya, que té la col·laboració de cinc esportistes d’elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte; la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz; la subcampiona de la Champions Leage femenina de futbol, Alexia Putellas; la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau, i la rècord del món de pentatló i heptatló sub18 Maria Vicente.

arxivat sota: , ,

Banners