Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona i Down Lleida rubriquen un acord de col·laboració per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual

Solsona i Down Lleida rubriquen un acord de col·laboració per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual

La solsonina Laia Borràs fa una estada de pràctiques a la Biblioteca Carles Morató durant dos mesos

Des d’aquesta setmana, els usuaris de la Biblioteca Carles Morató de Solsona es familiaritzen amb una integrant nova en l’equip de personal. És la Laia Borràs, que farà un estada de pràctiques durant almenys dos mesos en aquest equipament municipal, fruit del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Down Lleida per a la plena integració de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Programació d’inserció sociolaboral Integra 21. El consistori es compromet a facilitar, sempre que sigui possible, la incorporació de persones que participen en aquest projecte per conèixer l’entorn productiu. En aquest sentit, la Laia realitzarà tasques de suport a l’usuari de la biblioteca, ordenació i control de les sales i treballs interns de l’equipament durant 16 hores setmanals.

L’associació Down Lleida, que l’any passat va celebrar el 25è aniversari, és una entitat sense ànim de lucre fundada a la capital del Segrià per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i ajudar-les a integrar-se activament en la societat. Actualment atén més de 120 usuaris.

Banners