Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona incorpora tres plans d’ocupació a la brigada i un a la Borsa d’Habitatge de Lloguer

Solsona incorpora tres plans d’ocupació a la brigada i un a la Borsa d’Habitatge de Lloguer

Dos oficials i un peó es dedicaran a la millora de l’espai urbà del nucli antic i un/a auxiliar administratiu/iva dinamitzarà la Borsa

Des de primers de mes, dos oficials i un peó s’han incorporat a la brigada municipal de Solsona per dedicar-se durant nou mesos a la millora de l’espai urbà del nucli antic. Ho han fet per mitjà de plans d’ocupació gestionats per l’Agència de Desenvolupament Local i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. El març és previst que comenci un altre pla d’ocupació, en aquest cas amb perfil d’auxiliar administratiu/iva, per donar suport a la Borsa d’Habitatge de Lloguer.

Aquests plans d’ocupació s’emmarquen en el projecte de Treball als barris, dins el programa d’Experienciació laboral, i tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, pal·liar les seves necessitats econòmiques i millorar la seva experiència professional. Entre les tasques dels oficials i el peó, que treballen a jornada completa, hi ha rehabilitar i millorar les voreres dels dos principals carrers del nucli antic, el del Castell i el de Llobera, suprimir barreres arquitectòniques, arranjar el clavegueram en mal estat dels carrers on s’intervingui i reparar els trams del ferm malmès del carrer de Llobera. La principal novetat respecte dels plans d’ocupació anteriors, que s’han sol·licitat cada any, és la durada, ja que passa dels sis als nou mesos.

Pel que fa al tècnic de suport a la Borsa d’Habitatge que començarà a treballar properament, el contracte és de sis mesos també a jornada sencera. En aquest cas, es dedicarà a donar suport tècnic i dinamitzar aquest servei municipal amb la reducció del temps d’espera de les sol·licituds de pisos de lloguer, la tramitació d’ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’actualització de la informació i el manteniment del web de la borsa (http://habitatge.ajsolsona.cat).   

Per a la selecció del personal, en tots aquests casos es presenta oferta pública a l’oficina del SOC de Solsona, que deriva les persones candidates que compleixen els requisits. Posteriorment, l’àrea municipal a la qual s’assignen els plans d’ocupació s’encarrega de realitzar les entrevistes de feina.

arxivat sota: , ,

Banners