Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona instal·la dues taules de ping-pong als parcs del Casal Cívic i de l’Hort del Bisbe

Solsona instal·la dues taules de ping-pong als parcs del Casal Cívic i de l’Hort del Bisbe

És una acció de les regidories de Joventut i Parcs i Jardins consensuada amb el Consell d’Infants i Adolescents

A partir d’avui es pot jugar a ping-pong en dos parcs públics de Solsona. La brigada municipal instal·la una taula a l’exterior del Casal Cívic i una altra a l’Hort del Bisbe, una acció de les regidories de Joventut i Pars i Jardins consensuada amb el Consell d’Infants i Adolescents de la ciutat.

L’objectiu de la iniciativa és començar a donar resposta a la petició del Consell d’Adolescents d’ampliar les instal·lacions esportives exteriors de Solsona, i ha estat aquest òrgan consultiu el que ha decidit els emplaçaments de les taules. També el grup municipal d’ApS-CUP hi ha insistit en alguns plens.  

Amb un cost de 1.430 euros, aquest mobiliari està pensat per a l’exterior i presenta característiques antivandàliques, amb un tauler fabricat amb polièster i acabat amb pintura antigrafits, una xarxa metàl·lica i potes reforçades. Les pales i pilotes les han de dur els propis usuaris.

arxivat sota: ,

Banners