Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona obre el termini de reserva d’espai per a persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional als ballets del Corpus

Solsona obre el termini de reserva d’espai per a persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional als ballets del Corpus

El dia central de la festa serà el diumenge 11 de juny
(ARXIU. Foto de Kàtia Prat) Danses del Corpus de l’any passat

(ARXIU. Foto de Kàtia Prat) Danses del Corpus de l’any passat

Les persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional també poden gaudir d’un dels actes centrals del Corpus de Solsona, que són els ballets tradicionals a la plaça Major, enguany el diumenge 11 de juny al migdia. L’Ajuntament obre avui el termini de reserva d’espai per a l’entarimat que es posa a disposició d’aquest col·lectiu.

S’ofereixen un total de vuit places i, en cas que sigui necessari, es prioritzaran els infants. Per regular aquesta reserva cal inscriure’s prèviament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del consistori (presencialment, per telèfon al 973480050 o per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat, indicant les dades de contacte) entre avui i el dimecres 7 de juny a la una del migdia.

Aquesta iniciativa es duu a terme des del 2014 per Corpus i Festa Major amb la col·laboració de Creu Roja del Solsonès, que hi aporta voluntaris per assistir el públic amb cadires de rodes.

El programa del Corpus, que inclou agenda cultural i lúdica de bona part del mes de juny, s’ha publicat a les xarxes socials i aquíTambé se n’editaran una cinquantena en format paper, disponible a l’OAC a final de setmana, per a les persones que no tinguin manera d’accedir a la versió digital del programa.

arxivat sota: ,

Banners