Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona obre la inscripció per a l’espai per a persones amb mobilitat reduïda als ballets de la Festa Major

Solsona obre la inscripció per a l’espai per a persones amb mobilitat reduïda als ballets de la Festa Major

Es reservaran aquestes places per al divendres 8 de setembre al migdia
Les danses tradicionals són la convocatòria més popular de la festa

Les danses tradicionals són la convocatòria més popular de la festa

Intentar suprimir barreres que impossibilitin a les persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional  gaudir d’un dels actes centrals de la Festa Major de Solsona. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament reserva un espai a l’entarimat de la plaça Major un dels dos dies de ballets tradicionals, que enguany serà el divendres 8 de setembre. Aquest dijous se n’obren les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) municipal.

S’ofereixen un total de vuit places i, en cas que hi hagi més demanda, es prioritzaran els infants. Cal inscriure’s prèviament presencialment, per telèfon al 973480050 o per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat, indicant l’edat de la persona sol·licitant, les dades de contacte i especificant si anirà acompanyada. Hi ha temps fins al 5 de setembre a la una del migdia.

Creu Roja del Solsonès col·labora amb aquesta iniciativa amb voluntaris per assistir el públic amb cadires de rodes que ho necessiti. La reserva d’espai per a persones amb mobilitat reduïda es fa des del 2014 per Corpus i Festa Major per fer més accessible un dels moments més populars de la celebració.

arxivat sota: ,

Banners