Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona obre les matriculacions per a les proves d’anglès de Cambridge de Starters, Movers i Flyers

Solsona obre les matriculacions per a les proves d’anglès de Cambridge de Starters, Movers i Flyers

El divendres 25 es tanca el termini per inscriure-s’hi i cal un mínim de 10 infants per realitzar l’examen a la ciutat

La regidoria d’Educació de Solsona, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local, ha obert les matriculacions per a les proves oficials d’anglès de Cambridge dels nivells Starters, Movers i Flyers, adreçats a alumnes de primària, que es duran a terme el 29 de juny. Hi ha temps per inscriure-s’hi fins al divendres 25 d’aquest mes.

El preu de les matriculacions és de 57,14 euros per a Starters; 59,20 per a Movers, i 61,75 per a Flyers. Per cursar la inscripció cal trucar a l’Agència, al telèfon 973481009, o bé enviar un correu electrònic a info@adlsolcar.cat (Dani). Cal que cada alumne faci l’ingrés de la quota al número de compte ES60 2100 0081 9902 0000 0425 i indiqui en el concepte el seu nom i l’examen en concret al qual es presenta. Per tal que els exàmens es puguin realitzar a la ciutat es requereix un mínim de 10 infants inscrits.

Aquest és el tercer any que es convoquen aquestes proves a Solsona, tot i que l’any passat no van acabar realitzant-se perquè no es va arribar a reunir el nombre mínim d’examinands.

arxivat sota:

Banners