Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona ofereix una formació de prevenció de les violències per a personal tècnic de l’Administració

Solsona ofereix una formació de prevenció de les violències per a personal tècnic de l’Administració

Es programa un taller per analitzar la causa comuna que hi ha darrere les violències masclista, contra el col·lectiu LGTBI, la gent gran o els infants, la xenofòbia, el bullying i les conductes incíviques

“Anem a l’arrel. Fem impensables les violències” és el títol de la sessió de formació que es durà a terme a Solsona dimarts vinent, dia 21, de deu a dues, per a personal tècnic de l’Administració pública. L’organitzen la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per mitjà del Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

Si bé la violència masclista, el bullying, les violències envers les persones LGTBI, els infants o les persones grans i les conductes incíviques semblen problemàtiques diferents, pot ser que la causa sigui comuna. D’aquí que es plantegi treballar-les de forma conjunta i trobar noves perspectives d’abordatge més eficaces. Aquesta és la voluntat del taller que impartirà el pedagog i formador Daniel Gabarró per a persones que treballen especialment en els àmbits de la infància, la joventut i el treball comunitari.

Entre els objectius del taller, que combinarà l’exposició teòrica amb el treball grupal, hi ha identificar les causes de les violències i discriminacions, trobar noves respostes als problemes de sempre, sumar sinergies i establir col·laboracions i estimular la creativitat aplicada en matèria de prevenció i sensibilització.

El taller es durà a terme a la sala cultural de l’Ajuntament. Qui estigui interessat a participar-hi pot inscriure-s’hi per correu electrònica siad@elsolsones.cat, o bé per telèfon al 973 48 32 34 (Maribel). Aquesta iniciativa té el finançament de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.  

arxivat sota:

Banners