Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona organitza al juny un curs per potenciar les competències que valoren les empreses

Solsona organitza al juny un curs per potenciar les competències que valoren les empreses

És una oferta del Servei Connectem subvencionada pel SOC que s’adreça principalment a persones en situació d’atur

Durant el mes de juny s’impartirà a l’Escola Arrels Secundària un curs per identificar i potenciar les competències que valoren les empreses. És una oferta organitzada per l’Ajuntament de Solsona, a través del Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local, que s’adreça principalment a persones en situació d’atur, tot i que també s’hi acceptaran persones que vulguin millorar el seu lloc de treball.

Aquest curs té una durada de 20 hores i s’impartirà els dies 1, 8 i 15 de juny de nou del matí a una del migdia, i els dies 5, 7, 11 i 18 de tres a cinc de la tarda. Porta per títol “Les competències que valoren les empreses. Identifica i potencia les teves” i l’impartirà professorat de l’Escola Arrels. Les inscripcions són obertes fins aquest dimecres, dia 30, per telèfon, al 973481009, demanant per Isabel, o bé per correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat.

La flexibilitat i la gestió del canvi, el treball en equip i la cooperació, la planificació i organització i la gestió emocional són algunes de les matèries que es treballaran en aquesta formació amb l’objectiu d’identificar competències transversals clau i afavorir la mobilització de competències professionals que permetin actuar de manera adient en situacions laborals de complexitat diversa. S’emmarca dins el projecte Treball als barris i ho subvenciona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. L’any passat es va dur a terme un curs similar, arran de la constatació, per part del Servei Connectem, de la importància que donen les empreses a l’actitud adoptada a la feina.  

Banners