Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona organitza un curs de cuina per a pisos d’estudiants

Solsona organitza un curs de cuina per a pisos d’estudiants

S’impartirà els dilluns de juliol en dos grups, un de matí i un de tarda

Quan als estudiants els toca marxar fora de casa, la cuina es converteix sovint en un maldecap. La campanya "A casa, iguals", impulsada per la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Solsona, organitza el juliol un curs per aprendre a cuinar receptes ràpides, econòmiques i equilibrades per a joves que es trobin en aquesta situació. 

 
El nou curs de cuina que proposa la campanya “A casa, iguals” s’adreça a inquilins de pisos d’estudiants. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els joves aprenguin nocions bàsiques de cuina i nutrició que puguin aplicar fàcilment en el seu dia a dia. El contingut del curs s’adaptarà completament a les necessitats dels estudiants per tal que siguin capaços de planificar menús setmanals equilibrats i saludables a partir de receptes ràpides i econòmiques. 
 
Les classes seran impartides tots els dilluns de juliol excepte el dia 16 pel cuiner Oriol Pallarès a la cuina de l’escola Setelsis. S’organitzaran dos grups, un de deu a una i un altre de quatre a set de la tarda. Aquesta setmana se n’ha obert el termini d’inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona fins al pròxim dia 25. El preu és de 15 euros i les places són limitades.
 
Per a molts joves l’etapa en què es traslladen a viure en pisos d’estudiants suposa l’adaptació a uns nous hàbits. Per aquest motiu, es considera que adquirir aquests coneixements de cuina afavorirà la seva autonomia personal.
 
Aquesta activitat és organitzada per la regidoria d’Acció Social i té la col•laboració del Consell Comarcal del Solsonès, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i l’Institut Català de les Dones. La campanya “A casa, iguals” es va posar en marxa el 2006 per fomentar el repartiment igualitari del treball, sobretot en l’àmbit domèstic. Fins ara s’han dut a terme diversos cursos de cuina per a homes grans, de supervivència i receptes creatives per a joves, entre altres propostes.
 
arxivat sota:

Banners