Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona organitza un nou taller per a pares d’infants de 0 a 12 anys

Solsona organitza un nou taller per a pares d’infants de 0 a 12 anys

La psicòloga i coach Hermínia Gomà oferirà eines per educar tot fomentant l’autoestima i l’autonomia dels fills

A vegades els homes es pregunten a si mateixos quin tipus de paternitat exerceixen i quin és l’impacte que tenen en els seus fills i filles. Per tal de facilitar eines de coaching per educar fills de fins a 12 anys, s’ofereix a Solsona un nou taller de paternitat conscient dins el programa d’activitats “Salut, consciència i moviment”, organitzat per les regidores d’Igualtat i Salut de l’Ajuntament i el Consell Comarcal, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Es durà a terme el dissabte 23 d’aquest mes de deu del matí a dos quarts de dues a la Biblioteca Carles Morató.

Aquesta vegada impartirà el taller la psicòloga Hermínia Gomà, fundadora de l’Institut Gomà, i autora del llibre Autoestima para vivir (Ed. Paidós, 2018). Es buscarà crear un espai d’aprenentatge i reflexió sobre l’educació que fomenta l’autoestima i l’autonomia dels infants. L’objectiu és treballar valors com la cura i la consciència per afavorir la corresponsabilitat en l’educació i la criança dels fills.

Els pares interessats en aquest taller poden inscriure’s a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) municipal (973480050 / ajuntament@ajsolsona.cat) al preu de 10 euros. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (973483234 / siad@elsolsones.cat).

arxivat sota: ,

Banners