Solsona organitza un taller de cuina de tardor que vincula l’alimentació al benestar
A la tardor també és possible gaudir de cuina saludable i de temporada amb ingredients majoritàriament d’origen vegetal. Per introduir-hi la població solsonina, el programa “Salut, consciència i moviment” proposa un nou taller a càrrec de l’especialista en nutrició Cristina Gual el dia 20 d’aquest mes. Aquesta setmana se n’obren les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.
Després del taller de primavera, l’abril passat, l’educadora i xef d’alimentació natural, membre de l’equip de Kalegría, torna a Solsona amb una nova sessió que duu per títol “La tardor a taula”. L’objectiu, a banda de proporcionar recursos i receptes a cuina, és que els participants comprenguin la connexió entre l’alimentació i el seu grau de benestar i vitalitat. La formació inclourà un recull de receptes.
Qui vulgui inscriure-s’hi pot fer-ho al grup del matí, de deu a dos quarts de dues, o al de tarda, de dos quarts de quatre a set. En ambdós casos es farà a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou. El preu és de 20 euros. Les places són limitades, per la qual cosa cal inscriure-s’hi amb antelació. Aquesta activitat és organitzada per les regidories de Salut i Polítiques d’Igualtat i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Solsonès amb el suport de l’Institut Català de les Dones. Per a més informació, cal contactar amb el SIAD, al telèfon 973483234, o bé per correu electrònic a siad@elsolsones.cat.