Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona posa en marxa un nou curs de taitxí, l’opció més reeixida del “Salut, consciència i moviment”

Solsona posa en marxa un nou curs de taitxí, l’opció més reeixida del “Salut, consciència i moviment”

Les inscripcions s’obren dilluns vinent, dia 27, a l’OAC municipal

El programa de Solsona “Salut, consciència i moviment” torna als orígens i aquest any se centra en l’oferta de cursos de taitxí, per als quals dilluns l’Ajuntament obre inscripcions. La primera edició es durà a terme entre l’11 de febrer i el 19 de maig i la segona, entre el 22 de setembre i el 15 de desembre. És una proposta de les regidories de Salut i Igualtat i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal.

Ja són desenes les persones que han experimentat una millora física i emocional amb aquests cursos de taitxí, que imparteix l’instructor diplomat David Cifré. Aquesta disciplina és un art marcial d’origen xinès que consisteix en una sèrie de moviments entrellaçats, la pràctica del qual permet millorar la coordinació i l’equilibri i relaxar el cos i la ment.

El proper curs es desenvoluparà en un total de dotze sessions els dimarts entre l’11 de febrer i el 19 de maig en dos horaris possibles, al matí, d’un quart d’onze a tres quarts de dotze, o bé a la tarda, de sis a dos quarts de vuit. Les sessions es faran a l’auditori de la Sala Polivalent. El preu d’inscripció és de 45 euros. Les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se a l’OAC municipal. Per a més informació, es pot contactar amb el SIAD al telèfon 973483234 o al correu electrònic siad@elsolsones.cat.

El programa “Salut, consciència i moviment” torna a incloure enguany un taller de paternitat conscient gratuït amb la psicòloga i coach Hermínia Gomà, però encara no se n’ha fixat el dia. Amb aquesta activitat es vol donar eines als pares en la resolució de possibles conflictes amb els fills i fomentar la corresponsabilitat en la cura dels infants.

arxivat sota: ,

Banners