Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona posa en marxa un projecte de convivència per a infants al Camp del Serra

Solsona posa en marxa un projecte de convivència per a infants al Camp del Serra

Personal dels Serveis Socials i Gesport dinamitzarà l’espai cada dimarts de cinc a dos quarts de set de la tarda

“A camp obert” és el nou projecte de convivència que l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials, posen en marxa la setmana vinent al Camp del Serra per dinamitzar aquest cèntric espai urbà com a zona d’esbarjo saludable i integradora. Cada dimarts a la tarda un/a educador/a i un tècnic d’esports seran en aquest espai per proposar i conduir activitats entre els infants de 8 a 12 anys.

L’objectiu de la iniciativa és que el Camp del Serra, on sovint conflueixen grups diversos de nens i nenes i joves per jugar al camp de futbol que s’hi va condicionar el 2016, es converteixi en un punt de trobada integrador, on no hi hagi lloc per a actituds excloents i discriminatòries. A partir de jocs com el futbol i d’altres es treballaran valors com la companyonia, el respecte a la diferència i la convivència.

És un projecte que s’executa amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn i la Diputació de Lleida i per al qual es contracta els serveis de l’empresa local Gesport, que coorganitzarà les activitats juntament amb els Serveis Socials. Així mateix, els professionals que hi prenguin part en faran avaluacions periòdiques de seguiment.

Per a tothom

“A camp obert” és una activitat per a tota la població d’entre 8 i 12 anys que es durà a terme els dimarts de cinc a dos quarts de set de la tarda. No requereix la inscripció prèvia, però està limitada a un màxim de 25 participants. Començarà dimarts vinent, dia 22 i s’allargarà fins abans de la Fira de Sant Isidre, quan es necessita l’espai per al certamen. Aquest any funcionarà com a prova pilot i, una vegada se’n valori els resultats, se sospesarà la idoneïtat de donar-li continuïtat a partir del proper curs. 

Així mateix, la intenció és començar pel Camp del Serra i, en cas que funcioni, estendre el projecte a altres espais municipals de carrer amb usuaris de diferents franges d’edat, com l’skatepark o alguns parcs infantils.

Banners