Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona promociona el comerç local durant la desescalada amb una campanya que interpel·la el consumidor

Solsona promociona el comerç local durant la desescalada amb una campanya que interpel·la el consumidor

S’editen dos vídeos per a les xarxes socials que posen en valor el tracte personalitzat dels establiments solsonins

El vídeo de tres minuts que acaben de llançar a les xarxes socials l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar) comença i acaba amb el somriure que s’intueix rere la mascareta que porta una botiguera de la ciutat. Forma part de l’última campanya de promoció del comerç local, que vol popularitzar l’etiqueta #Retrobemsomriures durant la desescalada i el progressiu retorn a la normalitat i que interpel·la directament els consumidors de la ciutat.

Aquest muntatge recorda que el petit comerç ja tenia problemes abans de la crisi del coronavirus, com les compres per internet, i posa en valor tot allò que els establiments locals poden oferir a diferència del comerç electrònic, que rau  en el tracte personalitzat. S’hi poden veure imatges de comerciants representatius de diferents sectors (moda, alimentació, flors, forns de pa, òptica, bellesa...) i de zones diverses del municipi, de dins i fora del nucli antic. “Ara ens toca pensar com volem sortir d’aquesta situació, quina ciutat volem. És una decisió que prenem entre totes i tots, cada dia”, assenyala la veu en off. “Posats a recomençar, podem triar tenir els carrers vius. I veïns que ens atenguin que coneixem i ens coneixen”. 

“Compra al comerç local, que tornin els somriures” és el lema de la campanya, que es pot veure als canals de l’Adlsolcar i l’Ajuntamment a Instagram, Facebook i Youtube. La setmana passada se’n va publicar una versió més curta, que ha culminat avui amb el vídeo llarg. Hi ha col·laborat la UBIC i han participat desinteressadament en la producció Explicaten Vídeo (filmació, guió i muntatge) i Francesc Boix (locució) amb fotografia fixa de Marc Ramonet, que al mateix temps fa de fil conductor del relat.

Vegeu el vídeo aquí: https://youtu.be/Rw6xvaIgwQ4.

Banners