Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona reobre aquest dissabte els parcs infantils amb limitacions d’ocupació

Solsona reobre aquest dissabte els parcs infantils amb limitacions d’ocupació

Aquests espais es desinfectaran, amb una aclarida posterior del producte, diàriament

Els parcs infantils de Solsona es reobriran aquest dissabte, dia 20. Ho anuncia la regidoria de Medi Ambient i Parcs i Jardins arran de la previsió de la Generalitat de Catalunya de publicar avui un decret que deixarà sense efecte l’estat d’alarma. Aquests espais de joc tindran una limitació d’ocupació, en funció de la seva superfície, i una normativa d’ús que s’especificarà en un rètol.

Es demana a les famílies que respectin l’ocupació màxima que s’indicarà a cada parc –calculada a partir dels 2,5 m2 per persona–, duguin mascareta els adults i infants a partir de 6 anys, es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de cada ús i no facin ús dels sorrals, que no es desprecintaran per ara per motius d’higiene.

17 dels 18 parcs infantils de la ciutat  es desinfectaran diàriament –tots excepte el del carrer d’Ensija, que continuarà tancat pendent d’una reforma– amb la dissolució de lleixiu habitual amb què es desinfecten altres espais de la via pública. Però, en aquest cas, al cap de cinc minuts de l’operació es farà una  aclarida amb aigua per retirar possibles residus del producte utilitzat. Aquesta neteja afectarà l’horari d’alguns parcs durant una franja de trenta minuts.    

L’Ajuntament preveia reobrir els parcs infantils dilluns, una vegada aixecat l’estat d’alarma. Però amb l’anunci d’ahir del govern de la Generalitat de l’eliminació de les fases i l’activació de la “represa”, “entenem que el més lògic és anticipar-nos i retornar als infants, un del col·lectius més castigats durant el confinament, la seva part més preuada de la ciutat”, assenyala el regidor de Medi Ambient i Parcs i Jardins, Ramon Montaner.    

    

Banners