Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona reordena la mobilitat al primer tram del carrer del Pedraforca i hi implanta la zona blava

Solsona reordena la mobilitat al primer tram del carrer del Pedraforca i hi implanta la zona blava

L’estacionament limitat gratuït hi entrarà en vigor la setmana del 22 d’octubre

 

Aquest mes l’Ajuntament de Solsona enllestirà les actuacions de reordenació de la mobilitat al primer tram del carrer del Pedraforca, entre la carretera de Manresa i el carrer d’Ensija, on s’ha condicionat una rotonda. A banda d’això, a petició de la majoria d’establiments comercials d’aquest àmbit, s’hi implanta la zona blava gratuïta, de la mateixa manera que s’ha fet els últims anys en vials propers.

Els pròxims dies se senyalitzaran les places d’estacionament limitat, que són un total de tretze, i és previst que la nova regulació entri en vigor la setmana del 22 d’octubre, una vegada hi hagi a punt la senyalització horitzontal i vertical. Com en la resta de zones blaves, la limitació és de dues hores i  funciona en horari comercial, de dilluns a dissabte de nou a una i de cinc a vuit. Els conductors han d’indicar l’hora d’arribada en un lloc visible del vehicle. D’aquesta manera es vol propiciar una major disponibilitat de places d’aparcament davant dels comerços i serveis de l’indret.

Amb aquesta zona blava es completarà l’actuació de reordenació de la mobilitat que s’ha dut a terme les darreres setmanes en aquesta via amb l’habilitació d’una rotonda a la cruïlla dels carrers del Pedraforca i d’Ensija. Una vegada arranjat l’asfalt d’aquest últim carrer, l’Ajuntament ha aprofitat per resoldre amb una rotonda l’encreuament de vehicles, que en ocasions era conflictiu, i regular definitivament els xamfrans.  

arxivat sota: ,

Banners