Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona repeteix el concurs Amb ulls d’infant per valorar els aparadors nadalencs

Solsona repeteix el concurs Amb ulls d’infant per valorar els aparadors nadalencs

Tot l’alumnat de primària pot participar a aquesta convocatòria fins al dia 31

La població solsonina de primària pot participar fins al dia 31 de desembre al segon Concurs Amb ulls d’infant per valorar els establiments inscrits al Concurs d’aparadors per Nadal. És una iniciativa de les regidories de Promoció Econòmica, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, i d’Acció Social per apropar les famílies al petit comerç durant la campanya nadalenca i dinamitzar el web Infantsdesolsona.cat.  

La dinàmica del concurs és la mateixa de l’any passat i funciona per mitjà del web Infantsdesolsona.cat, on a partir d’aquest divendres es mostraran tots els aparadors que es poden votar. En aquest web (http://www.infantsdesolsona.cat/concursa/) també hi ha penjades les bases del concurs, amb les indicacions per enviar la resposta per correu electrònic a webdelsinfantsdesolsona@gmail.com. Els concursants, que podran enviar un únic correu, hauran d’explicar el motiu de la seva selecció. Aquest any el període de participació es mantindrà obert fins a final d’any. 

Sorteig de cinc vals de compra

Entre tots els infants participants se sortejaran cinc premis consistents en vals de compra valorats en 30 euros. Aquests vals es podran gastar als comerços solsonins adherits a l’onzè Concurs d’aparadors per Nadal, que són un total de 27. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 11 de gener a les set de la tarda a la sala de plens del consistori.

Les preferències de la mainada també es tindran en compte per al veredicte del Concurs d’aparadors per Nadal, el jurat del qual estarà integrat per representants de l’Agència de Desenvolupament Local, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II, La Menestrala i el Consell d’Infants de Solsona.

Banners