Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona retira els contenidors d’oli i les minideixalleries del carrer i estrena la nova deixalleria mòbil

Solsona retira els contenidors d’oli i les minideixalleries del carrer i estrena la nova deixalleria mòbil

El camió compartimentat recollirà tots els residus propis de la deixalleria vuit dies al mes de forma itinerant com fins ara

A partir de dimecres, primer de juny, els usuaris dels contenidors d’oli de cuina usat i les minideixalleries de Solsona hauran de fer ús exclusivament de la deixalleria mòbil o adreçar-se a la deixalleria municipal. Es retiren de la via pública els sis contenidors específics i les dues minideixalleries existents. Precisament, la setmana que ve s’estrena el camió definitiu, retolat específicament per a Solsona, que funcionarà com a deixalleria mòbil els mateixos dies com fins ara, però amb alguns canvis d’ubicació.

El nou camió compartimentat es plantarà en cinc punts diferents del nucli urbà vuit dies al mes. Sempre que no sigui festiu, serà al Camp del Serra el primer i el tercer dimecres del mes de quatre de la tarda a vuit del vespre; a l’avinguda del Pont el primer i el tercer dissabte de deu del matí a dues de la tarda; al carrer de Josep M. de Sagarra amb l’Alcalde Moles el segon i el quart dimecres de quatre a vuit, al carrer del Pedraforca el segon dissabte de deu a dues i a la carretera de Sant Llorenç el quart dissabte de deu a dues.

Aquest servei, que va començar a funcionar el desembre passat amb un vehicle provisional, apropa la deixalleria a la ciutadania i complementa la tasca que es duu a terme amb la recollida de residus porta a porta. S’hi admeten residus de tèxtil (roba i calçat); oli vegetal usat; fluorescents, làmpades de vapor de mercuri i bombetes; piles i acumuladors; tòners; pintures, dissolvents i vernissos; petits electrodomèstics; radiografies i medicaments.

arxivat sota:

Banners