Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona s’adhereix un any més a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”

Solsona s’adhereix un any més a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”

La clientela trobarà urnes per entrar en el sorteig dels premis en 68 establiments

L’Ariadna, de Girona, és una de les primeres clientes de La Vinícola a participar-hi

Com cada any, al juny comprar al comerç local de Solsona té premi. La ciutat és un dels 28 municipis adherits a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” amb la participació d’una setantena d’establiments. La clientela s’hi trobarà butlletes per entrar al sorteig dels premis, consistents en visites guiades, experiències gastronòmiques o espectacles, entre d’altres.  

Aquesta campanya, que arriba a la catorzena edició, és una iniciativa col·laborativa entre administracions locals de la Xarxa de barris antics amb projectes per donar suport al comerç de proximitat i promocionar les poblacions organitzadores. Un total de 812 parelles guanyaran un premi. El valor total de les experiències que es repartiran ascendeix als 3.170 euros.  

Fins a final de juny, cada vegada que es compri en els 68 establiments adherits de Solsona, que s’identifiquen amb un cartell a la porta o l’entrada, es tindrà l’oportunitat d’omplir una butlleta i dipositar-la en una urna habilitada expressament.

Durant la primera quinzena de juliol es durà a terme el sorteig per premiar les 28 butlletes amb una experiència turística per a dues persones. El resultat s’anunciarà als comptes d’Instagram de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar), coordinadora de la campanya a la ciutat.   

També se sortejarà un premi entre les botigues participants. Per la seva banda, els guanyadors de l’experiència a la capital del Solsonès procedents de la resta del país podran gaudir del premi entre el 26 d’octubre i el 16 de novembre. La proposta, concretament, inclou un dinar, una visita guiada a la Solsona monumental i un lot de productes locals. 

Banners