Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona tanca divendres el cicle de formació per a la criança d’infants de 0 a 3 anys amb un taller obert

Solsona tanca divendres el cicle de formació per a la criança d’infants de 0 a 3 anys amb un taller obert

L'última sessió de "Créixer en família" tindrà lloc aquest divendres a les sis a la sala cultural de l'Ajuntament

Aquest divendres, dia 23, totes les mares i els pares d’infants de 0 a 3 anys que vulguin poden assistir al darrer taller que s’imparteix a Solsona del programa de suport a la parentalitat “Créixer en família”. Igual que les cinc sessions anteriors del curs, es durà a terme a les sis de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament. En aquest cas, però, no cal que els participants hi estiguin inscrits, ja que és una convocatòria oberta.

Aquesta oferta formativa, promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, és organitzada a Solsona per la regidoria d’Educació des del 2013. Enguany el programa s’ha tornat a centrar en la franja d’edat de 0 a 3 anys després de constatar que és la que genera més demanda de tallers d’aquest tipus, que tenen per objectiu orientar, reforçar i donar eines a les famílies en l’educació dels infants.

En l’última edició s’han omplert totes les places disponibles, amb una trentena de persones. Els tallers, que són dinamitzats per la pedagoga solsonina Laura Villaró, han tractat sobre les necessitats de vinculació afectiva amb el nadó; l’equilibri de l’autonomia; l’autoritat i l’afecte en les relacions de qualitat, i l’ajut dels infants per a la superació dels conflictes, entre altres qüestions.   

  • Acte: Taller “Créixer en família” per a mares i pares de 0 a 3 anys
  • Dia: divendres 23 de novembre de 2018
  • Hora: 18 h
  • Lloc: sala cultural de l’Ajuntament de Solsona
arxivat sota:

Banners