Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona trasplanta alzines i roures afectades pel canvi de traçat de la carretera de Sant Llorenç

Solsona trasplanta alzines i roures afectades pel canvi de traçat de la carretera de Sant Llorenç

La propietat de Cal Puigarnau fa donació de l’arbrat a l’Ajuntament

Aquests dies la brigada municipal de Solsona planta alzines i roures al Camp del Serra i preveu fer-ho també al camí de la depuradora, al torrent de Ribalta i als barris de Sant Ramon i de Torregassa. Són exemplars procedents d’un terreny expropiat a Cal Puigarnau, una masia de la partida de Sant Honorat, per les obres de la carretera de Sant Llorenç que duu a terme la Diputació de Lleida. Els propietaris els donen a l’Ajuntament.

De moment s’han plantat set alzines al Camp del Serra, però la setmana vinent se’n preveu plantar més. El cap de la brigada, Jaume Núñez, és conscient que hi ha probabilitat que alguns exemplars no arrelin, ja que les arrels estan perjudicades i, tot i que és una bona època per al trasplantament, aquests dies les temperatures són massa altes. En qualsevol cas, el consistori no desaprofita l’oportunitat de donar una segona vida a aquests arbres i intentar que alguns indrets del municipi se’n beneficiïn amb l’ombra i la funció ornamental.  

arxivat sota:

Banners