Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Surt a concurs el disseny de la portada de la propera ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’

Surt a concurs el disseny de la portada de la propera ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’

S’editaran 6.000 exemplars per distribuir gratuïtament i es crearà una nova plataforma digital

El Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona treuen a concurs el disseny de la propera edició de la Guia de serveis de Solsona i comarca. Coincideix amb el procés d’actualització de dades de les activitats econòmiques que hi apareixen. La idea és treure al carrer al gener la publicació corresponent al 2022 per distribuir-ne gratuïtament 6.000 exemplars.

El disseny ha d’incloure la inscripció “Guia de serveis de Solsona i comarca 2022” i els logotips de les dues institucions locals i l’Associació de Festes del Carnaval. El format ha de ser horitzontal de 22 per 16 centímetres. Hi ha temps per presentar propostes fins al 30 de novembre al registre general d’entrades del consistori. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat que contingui les dades de contacte de l’autor o autora.

Mentrestant, des del Consell Comarcal s’estan actualitzant les dades de la publicació de totes les activitats que hi apareixen des de l’última edició, corresponent al 2020. Els negocis que no hi fossin i que tinguin interès a aparèixer a aquesta guia poden enviar un correu electrònic a consell@elsolsones.cat, o bé trucar al 973482003 (Pere). El preu per línia és de 60 euros, amb un descompte de 10 euros per als establiments associats a la UBIC, Empresaris per al Solsonès o Gremi d’Hostaleria del Solsonès. En cas de rebre una trucada per actualitzar informació, cal desconfiar de l’emissor si es demanen dades bancàries, ja que des del Consell no es demanen.

El 2022 es recuperarà, doncs, la Guia de serveis de Solsona i comarca en format paper, després de l’any de parèntesi per la pandèmia. A més, es complementarà amb una nova plataforma digital de consulta fàcil.    

 

Banners