Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Surt al carrer la nova ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ amb un disseny de Gala Méndez

Surt al carrer la nova ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ amb un disseny de Gala Méndez

El portal web acumula 7.579 visites al llarg del 2023
La publicació es pot recollir a partir de la setmana vinent a l'OAC munciipal

La publicació es pot recollir a partir de la setmana vinent a l'OAC munciipal

Aquesta setmana surt al carrer la Guia de serveis de Solsona i comarca d’aquest any, amb un disseny de portada de Gala Méndez Sevilla. El Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona han editat 2.000 exemplars d’aquesta publicació, que recopila informació de contacte de més de 400 establiments, empreses, professionals, entitats i serveis.

La proposta de Gala Méndez, amb una representació de la comarca –amb el nou perfil que li confereix la integració de Torà i Biosca– interconnectada amb accés a diversos serveis, ha guanyat el concurs de la portada entre les onze propostes presentades.

La guia es fa arribar directament als establiments i professionals col·laboradors. Per al conjunt de la població, cada ajuntament es fa càrrec de la seva distribució. A Solsona, la publicació es podrà recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal a partir de la setmana que ve.   

A banda del directori, la Guia de serveis de Solsona i comarca també inclou els horaris del bus interurbà Solsona-Olius i de les línies de Solsona-Manresa-Barcelona i Sosona-Ponts-Lleida, així com el calendari de fires i festes de tot el Solsonès.

La informació d’aquesta publicació també es pot consultar en la versió electrònica a www.guiadesolsona.cat. El 2023 va registrar un total de 7.579 visites de 6.099 visitants diferents, que van consultar un total de 13.463 pàgines. Octubre (726 visites), juliol (697) i novembre (680) van ser els mesos de més trànsit a aquesta plataforma en línia.  

arxivat sota:

Banners