Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Talentària 2018 amplia l’aforament per l’elevada demanda i arriba a les 85 inscrites

Talentària 2018 amplia l’aforament per l’elevada demanda i arriba a les 85 inscrites

El dia 19 es concentraran a Solsona emprenedores de diferents sectors de tot Catalunya

A tres dies de tancar les inscripcions, la segona jornada Talentària, que s’organitza a Solsona el proper dia 19, ha penjat el cartell de complet. L’elevada demanda d’enguany ha fet ampliar l’aforament fins a 85 places, que s’han acabat omplint, i hi ha set persones en llista d’espera. Artesanes, dissenyadores, artistes i emprenedores de diferents sectors procedents d’arreu del país es concentraran a Solsona en aquest fòrum formatiu, atretes per les ponents i les marques participants.  

Les expertes en màrqueting i comunicació Txell Costa, Gemma Fillol, Èlia Fiblà i Vanessa Carrasquilla donaran les claus per “Comunicar amb els cinc sentits”, el tema de la jornada d’enguany, en què també exposaran les seves pròpies experiències Marta Pastor, de la firma de joieria Fauna y Flora; Núria Roca, de l’hotel La Garriga de Castelladrall, i Ester Armengol, de Mon Aroma Cosmètica Natural.

Talentària és organitzat a l’edifici del Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de Solsona, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració del CTFC, la Diputació de Lleida, l’Institut Català de les Dones, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’Associació d’Artesans del Solsonès.

Des les 85 assistents, el 27 per cent són de la comarca; el 42 per cent del total són de la demarcació de Lleida; el 40 per cent, de Barcelona, i el 14 per cent, de Girona. També hi ha dues inscrites de les comarques de Tarragona i una procedent d’Andorra. Enguany es potenciaran els moments de networking per afavorir possibles futures col·laboracions. El programa complet i la informació de les ponents es poden consultar en línia al web www.talentaria.cat.

Banners