Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Tall d’aigua diumenge al matí a Solsona per treballs a la xarxa que permetran estabilitzar les pressions

Tall d’aigua diumenge al matí a Solsona per treballs a la xarxa que permetran estabilitzar les pressions

La interrupció del subministrament es produirà al sector est del municipi a partir de les set del matí i com a molt tard fins a les deu

Treballs de manteniment i millora de la xarxa municipal d’aigua que han de permetre estabilitzar les pressions a tot el municipi obligaran a interrompre el subministrament a bona part del sector est aquest diumenge, dia 14, al matí. El tall es produirà a partir de les set i és previst que s’allargui com a molt tard fins a les deu. 

L’operació afectarà des de la urbanització de la Cabana d’en Geli i una part de la partida de Sant Honorat, fins a la carretera de Manresa, la part nova de la urbanització de la Cissa, Cal Xuxa, la partida de Santa Llúcia i els polígons industrials dels Ametllers, Pronisa i la Vinya del Teuler.

El Servei Municipal d’Aigua instal·larà una vàlvula reguladora de pressió a la línia de la Cabana d’en Geli que ha de permetre estabilitzar les pressions del conjunt de la xarxa de Solsona. Amb aquests treballs es podrà obrir durant tot l’any una vàlvula que ara només funciona en períodes d’elevat consum, a l’estiu.

arxivat sota:

Banners