Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Tall de trànsit per les obres de reconstrucció d’una escullera al riu Negre de Solsona

Tall de trànsit per les obres de reconstrucció d’una escullera al riu Negre de Solsona

Els treballs, realitzats per l’ACA, consisteixen en la reparació dels murs malmesos l’any passat pel temporal Gloria

Les obres de reconstrucció d’una part de l’escullera del riu Negre de Solsona  obliguen a tallar el trànsit al carrer dels Tints el dimarts 6 d’abril i aproximadament fins al dia 22. El tram afectat s’estén des de la cruïlla amb l’avinguda de la Verge de Montserrat, just rere l’oficina de Correus, fins al camí de la Font del Corb. Els murs d’escullera que es reparen són a tocar del pont popularment conegut com de Cal Boté.   

Els veïns que més utilitzen aquesta drecera, residents del camí de la Font del Corb, de la urbanització de la Cabana d’en Geli i del carrer de les Vinyes, hauran de desviar-se pel carrer de la Bòfia o pel camí de la Creu Blanca mentre duri la intervenció.

Dilluns, tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i dels Serveis Tècnics municipals van fer una visita prèvia a l’inici dels treballs, que assumeix aquesta empresa pública de la Generalitat de Catalunya. L’escullera va quedar malmesa pels efectes del temporal Gloria, el gener de l’any passat. L’actuació consistirà a refer els murs a banda i banda per estabilitzar l’escullera i protegir la llera del riu, condicionar-hi una base de pedra a dins i, a nivell de calçada, formigonar la part superior per evitar la filtració d’aigua. L’ACA calcula executar aquesta obra en un termini de 12 dies hàbils, que equivalen a dues setmanes i mitja.

arxivat sota: ,

Banners