Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Tall temporal d’aigua al sector de la Cissa de Solsona aquest divendres al matí

Tall temporal d’aigua al sector de la Cissa de Solsona aquest divendres al matí

La interrupció en el subministrament es deu a la renovació de la xarxa al carrer d’Ensija

 

El servei municipal d’aigua de Solsona informa d’un tall en el subministrament aquest divendres de nou del matí a dues de la tarda a tot el sector de la Cissa-Creu de Sant Joan. La interrupció es deu a la renovació de la canalització en el tram inferior del carrer d’Ensija, corresponent a la primera fase d’urbanització del vial. Aquests treballs de demà també obligaran a tallar aquesta part de carrer al trànsit durant el mateix horari.

Puntualment, durant uns trenta minuts entre les nou i les deu del matí, demà és possible que subministrament d’aigua s’interrompi també els carrers de Puig Sobirà, l’Estivella i Serra Seca.

La urbanització del tram inferior del carrer d’Ensija, comprès entre els carrers del Pedraforca i la Serra del Verd, no és imminent, ja que prèviament cal aprovar-ne el projecte d’urbanització, en el qual estan treballant els serveis tècnics municipals, i l’expedient de contribucions especials. Amb tot, s’ha considerat oportú avançar-ne una primera fase. Mentrestant, de forma provisional, els propers dies s’arranjarà el carrer amb un tractament de reg asfàltic.

arxivat sota: , ,

Banners