Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Tècniques solsonines d’Educació i Joventut porten la Fira de l’Estudiant a les aules

Tècniques solsonines d’Educació i Joventut porten la Fira de l’Estudiant a les aules

Ofereixen tretze sessions informatives als centres de secundària i la UEC entre el 20 d’abril i el 10 de maig

Enguany, ateses les circumstàncies, la Fira de l’Estudiant del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès s’ha tornat a celebrar en format virtual. Per apropar-ne el contingut al seu públic destinatari, entre el 20 d’abril i el 10 de maig, tres tècniques solsonines d’Educació i Joventut de Solsona s’han traslladat a les aules de 4t d’ESO, cicles formatius i PFI de l’Institut Francesc Ribalta, l’Escola Arrels Secundària i la UEC L’Afrau.  

Sílvia Torralba, tècnica municipal d’Educació; Neus Ramellat, tècnica del Consell Comarcal i de l’Oficina Jove del Solsonès, i Angi Leal, referent d’Ocupació de l’Oficina Jove, han ofert fins a tretze sessions informatives grupals per explicar les novetats de la vint-i-novena edició de la Fira de l’Estudiant, concebuda com un espai d’orientació acadèmica, formativa i ocupacional.

Si bé el certamen es va celebrar del 14 al 18 d’abril, el portal es manté actiu, amb un ampli ventall de continguts sobre els itineraris formatius; l’oferta formativa per nivells; activitats orientatives; els centres de les comarques centrals, així com informació sobre beques i ajuts, mobilitat internacional, ocupació i emprenedoria, entre d’altres.

Igualment, s’ha informat l’alumnat solsoní de la possibilitat de sol·licitar assessoria d’orientació individualitzada, un servei que està disponible fins al 30 de maig (orientaciofira@gmail.com). Les tècniques d’Educació i Joventut emplacen els joves que han de prendre decisions en relació als seus estudis i el seu futur laboral, a què consultin a fons tots els recursos de la plataforma www.firaestudiant.cat.

arxivat sota: ,

Banners