Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Treuen a concurs el disseny de la portada de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’

Treuen a concurs el disseny de la portada de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’

Ha començat l’actualització de dades per a la publicació del 2023

El Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona treuen a concurs el disseny de la Guia de serveis de Solsona i comarca 2023. Coincideix amb el procés d’actualització de dades de les activitats econòmiques que hi apareixen i la incorporació d’aquelles que vulguin ser-hi per primera vegada. La nova publicació és previst que surti al carrer al gener i la distrubució serà gratuïta.

El disseny ha d’incloure la inscripció “Guia de serveis de Solsona i comarca 2023” i els logotips d’ambdues institucions locals i l’Associació de Festes del Carnaval. El format ha de ser horitzontal de 22 per 16 centímetres. Hi ha temps per presentar propostes fins al 30 de novembre al registre general d’entrades del consistori. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat que contingui les dades de contacte de l’autor o autora. El treball seleccionat serà premiat amb 100 euros i un abonament per als actes de pagament del proper Carnaval. L’any passat va resultar-ne guanyadora la solsonina Maria Moreno i Viladrich.

Mentrestant, des del Consell Comarcal s’estan actualitzant les dades via telefònica. Els negocis que no hi siguin en l’edició d’enguany i tinguin interès a aparèixer a la propera guia poden enviar un correu electrònic a coordinacio@firadesolsona.com, o bé trucar al 973482003 (Pere). El preu per línia és de 60 euros, amb un descompte de 10 euros per als establiments associats a la UBIC, Empresaris per al Solsonès o Gremi d’Hostaleria del Solsonès. En cas de rebre una trucada per actualitzar informació, cal desconfiar de l’emissor si es demanen dades bancàries, ja que des del Consell no se’n sol·liciten.

Informació també en línia

El contingut de la Guia de serveis de Solsona i comarca es pot consultar també digitalment a Guiadesolsona.cat. Recull informació descriptiva i dades de contacte de les activitats classificada segons vuitanta categories i municipi. Igualment, aquesta plataforma inclou les dades d’interès de serveis d’emergència, ajuntaments i altres organismes oficials i centres d’ensenyament, entre d’altres.

Banners