Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Últims dies per presentar propostes al concurs per al disseny del programa de la Festa Major de Solsona

Últims dies per presentar propostes al concurs per al disseny del programa de la Festa Major de Solsona

La regidoria de Cultura premiarà l’obra guanyadora amb 500 euros
(ARXIU) Aleix Albareda, guanyador en les dues últimes edicions

(ARXIU) Aleix Albareda, guanyador en les dues últimes edicions

El dia 25 d’aquest mes es tanca el termini per presentar propostes al concurs per al disseny de la portada del programa de la Festa Major de Solsona, que se celebra del 7 al 10 de setembre. Tant les bases com el premi, dotat amb 500 euros, es mantenen iguals que els darrers anys. El disseny inclou tant la portada com la configuració i la maquetació de l’interior de la publicació.

Les dimensions de les obres han de ser d’entre 22 i 30 centímetres, tant d’amplada com de llargada i la disposició és lliure, així com la tècnica. El text que hi ha de figurar és “Festa Major 2018 Solsona” i s’hi han d’incloure els logotips de l’Ajuntament de Solsona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Festa patrimonial d’interès nacional.

El jurat estarà integrat per l’alcalde, la regidora de Cultura, els portaveus dels grups municipals, un representant dels mitjans de comunicació locals i un artista local que no participi en el concurs. Valoraran els treballs en funció de la seva originalitat, creativitat, la inclusió en el disseny d’algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació.

Les persones que vulguin concursar han de presentar una sol·licitud al registre general d’entrades de l’Ajuntament amb les obres, i un sobre tancat que contingui les dades identificatives de l’autor. Les bases completes d’aquesta convocatòria es poden descarregar de la secció de “Concursos” de l’apartat “L’Ajuntament” del web municipal (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/concursos/concurs-per-al-disseny-de-la-portada-del-programa-de-la-festa-major-2018/view). En les dues últimes edicions ha guanyat el concurs l’artista local Aleix Albareda.  

arxivat sota:

Banners