Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Un taller de paternitat conscient és la principal novetat del programa ‘Salut, consciència i moviment’ de Solsona

Un taller de paternitat conscient és la principal novetat del programa ‘Salut, consciència i moviment’ de Solsona

Dilluns s’obren les inscripcions a totes les activitats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal

Es parla poc de la paternitat i els seus reptes. Per primera vegada, el programa “Salut, consciència i moviment”, organitzat per les regidories de Salut i Polítiques d’Igualtat de Solsona i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Solsonès, proposa als pares amb infants de 0 a 12 anys un taller de paternitat conscient. És la principal novetat d’enguany d’aquesta oferta de cursos i tallers oberts a tota la població. També són noves dues sessions de cuina saludable. Dilluns que ve se n’obren les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Enric Bastardas, formador i conferenciant, autor del blog “Les personetes creatives” i col·laborador del suplement Ara Criatures, serà l’encarregat de conduir el taller per a pares. Entre altres qüestions, abordarà com millorar la comunicació i el vincle amb els fills. Es durà a terme al matí dos dissabtes del mes de novembre pendents de concretar al preu de 20 euros.

Alimentació saludable

Marta Vergés, educadora i xef d’alimentació natural, fundadora de l’empresa Kalegría i autora del llibre Menja’t el tarro, realitzarà dos tallers de cuina saludable amb productes d’origen vegetal bàsicament i de temporada. El primer, titulat “La primavera a taula”, està programat per al dissabte 28 d’abril i el segon, “La tardor a taula”, el dissabte 20 d’octubre al preu de 20 euros cadascun.

Ben diferent és la proposta que conduirà la psicòloga, coach i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona Hermína Gomà el 8 de març de tres a sis de la tarda. Es tracta d’un taller d’autoestima i lideratge personal per aprendre els factors que la condicionen i eines pràctiques per al dia a dia. La inscripció en aquest cas val 10 euros.

Dues edicions més de taitxí

Finalment, el programa “Salut, consciència i moviment” continua mantenint els cursos de taitxí a causa de la demanda, que fa que siguin ja fixos de cada any. És una opció escollida per homes i dones que busquen una pràctica que permeti relaxar el cos i la ment. L’instructor és David Cifré i se’n faran dues edicions, una del 20 de febrer al 29 de maig, els dimarts setmanalment, i una altra del 18 de setembre al 18 de desembre. En ambdós casos es pot escollir entre el grup de matí, de deu a dos quarts de dotze, i el de tarda, de sis a dos quarts de vuit, sempre a l’auditori de la Sala Polivalent. La inscripció costa 45 euros.

Les places són limitades. Dilluns, dia 5, s’obren les inscripcions a les diferents activitats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (973480050 / ajuntament@ajsolsona.cat). El fulletó amb tot el programa es pot descarregar en línia dins l’apartat “Àrees” i el subapartat “Polítiques d’Igualtat”. Per a més informació sobre cada proposta, es pot contactar amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès (973483234 / atenciodona@solsones.ddl.net). Hi col·labora l’Institut Català de les Dones.   

arxivat sota: ,

Banners